Aha – bőrmegújító kezelés

Az ADRIENNE FELLER AHA BŐRMEGÚJÍTÓ MASZK egy különleges kompozíciója a természetben megtalálható természetes hámlasztó savaknak. A termék egyediségét a szőlőlevél, citrom, alma, fekete áfonya, nemes cukornád, hibiszkusz virág, csipkebogyó, háromszínű árvácska virág, és az olasz szalmagyopár kivonatoknak köszönheti. Alkalmazásával megújjul a bőr és a kezelés következményeként a bőr bazális rétege beindítja öngyógyító, kijavító funkcióját. A bazális sejtek intenzív osztódásnak indulnak, és így megújul, megszépül a bőr. Mivel 28 nap alatt jut a bazális sejt fel a bőrfelszínre szarusejt formájában, így az AHA kezelésnek látványos eredménye megközelítőleg egy hónappal később válik látványossá.

Természetesen van azonnali hatása is, hiszen erőteljesebben távolítja el a felső szaru-, sőt hámréteg bizonyos sorait is, így az ott jelenlévő kozmetikai hibákat azonnal eltávolítja. Ilyen például a kisebb ráncok, pigmentrendellenességeket, túlzott elszarusodás, ami az akne egyik kiváltó oka is. Alkalmazásával növelhetjük a bőrlégzést, így a bőr hatékonyabban tudja felszívni, abszorválni. Az AHA kezelés után a bőr sokkal jobban feltöltődik a bőr  hatóanyagokkal.

Javasolt alkalmazása:

  1. Ránctalanító kezelésbe beépítve, hogy még hatásosabbá tegyük a regeneráló folyamatokat
  1. Kúraszerűen 5-10 alkalommal – korpás szeborrea, akne kezelésére
  2. Kúraszerűen 5 alkalommal – ránctalanítás, bőrmegújítás céljával

A kezelést kúraszerűen ősszel, télen és kora tavasszal javaslom.

A kezelés ára önállóan Aha maszk, bőrproblémának megfelelő maszk + talpbedörzsöléssel,karmasszázzsal. + Hatóanyagokkal. 15000ft + Up&Up – masszázzsal 22000ft

Kapcsolódó cikk

Written By

Timár Szilvia

administrator