Magamról

Timár Szilvia vagyok, kozmetikus mester és ADRIENNE FELLER professzionális szépségterapeuta.

1992 óta dolgozom kozmetikusként, 1999-ben pedig kozmetikus mestervizsgát tettem.

2004-ben ismerkedtem meg a Panarom márkával, majd az ADRIENNE FELLER kozmetikai termékekkel. A Panarom Aromaterapeuta Intézetben, valamint az Adrienne Feller Szépségterapeuta Akadémián fejlesztettem tudásomat. Ezt követően 2015-ben professzionális szépségterapeuta vizsgát tettem, valamint elvégeztem az aromaterapeuta képzés tanfolyamait.

Nagyon hálás vagyok fantasztikus tanáraimnak Feller Adrienne-nek és Tobai Ágotának, hogy megismertettek egy világgal, ahol a kiváló minőség alapvetés, melyben a 100%-ban természetes, különleges összetételű, luxus készítmények és a velük végzett komplex kezelési módszer a feltöltődni vágyó vendéget egy minden érzékszervet megmozgató kalandra invitálja, melysorán nemcsak a test szépül meg, hanem a lélek is harmóniára lel.

Szerencsés embernek érzem magam, mert a munkám a szenvedélyem. Szeretem az embereket, szeretek az ADRIENNE FELLER luxus minőségű kozmetikumokkal, kreatívan dolgozni. Igen kreatívan mert figyelni kell nem csak a bőrre, hanem az emberre, és annak lelkére is…és így lesz a kezelés egyénre szabott. Ebben mérhetetlenül sok figyelem van, odaadás, tapasztalat, luxus minőségű kozmetikum és egyedi kezelési metódusok.

Fontosnak tartom, hogy a bőrünket tiszta kozmetikumokkal, testünket tiszta táplálékkal, lelkünket pedig tiszta gondolatokkal tápláljuk. Ebben a filozófiában hoztam létre szalonomat, az első budapesti Adrienne Feller referencia szalont, melyet 2018 májusában nyitottam meg.