Sakura masszázs

Új kezeléseket tanultam két nap Adrienne -től, aki önzetlenül adja át azt a tudást ami megérett és összeállt benne.

Ez lesz a Szakura masszázs és a Szakura rituálé.

Hiánypótló,nem volt még ilyen, teljesen más mint az eddig megszokott. Új termékek, hatóanyagok, maszkok, illatok. Cseresznye virág🌸,rózsa🌹,narancsvirág,💮 rózsafa, a maszkokban az okra, áfonya… ezek csak a kedvenceim és még a macha, spirulina,florella, ami nem csak kívülről,hanem belülről is szépít majd 🙏😊(isteni)

Ezen kívül még sok különleges mozdulat , ami mind azt szolgálja, hogy a jelen pillanatot éld át. Akkor is ,ha csak egyszer találkozunk. Volt már olyan élményed,hogy valakit csak egy pillanatra láttál, vagy pár percet beszéltetek és utána soha többet,de még évek múlva is vissza tudsz emlékezni minden pillanatra ami akkor történt?  Ez a kezelés is olyan …olyan mint az icsigo. A japánok ezt mondják a cseresznyefa virágzásra. Benne lenni a jelen pillanatban!

…és miért lesz ez a kezelés OLYAN?

A rendkívül különleges masszazstechnikától, ami egy flow élményt ad, miközben erőteljes és hosszú. Átdolgozza minden izmodat a bemerevedett nyakat , fejet az arcizmaidat, a ráncokba  lerakódott terhet fájdalmat.

Egyszóval ilyen nincs, büszke vagyok magamra is, hogy át  tudom neked adni, ezt a topkategoriás masszázst, ami mondhatom világszínvonalú.

Nagyon nagy odafigyelést igényel  részemről. Engem is flowba és az icsigoba  visz🙏

Én ezen túl már csak ezt szeretném kapni.

Az ára a mostani kezelések és rituálék áránál kicsit lesz  magasabb.

Itt és most a jelenben, amit a jövőben nem felejtesz el.

Boldogság ez!

Ölellek!

A kezelés ára 35000 ft.

Kapcsolódó cikk

Written By

Timár Szilvia

administrator