Ünnepi otthon illóolajkeverék szett

7 641 Ft

Leírás

Azoknak ajánljuk ezt az illóolajkeverék szettet, akik szeretnék friss, fűszeres és eukaliptuszos illatfelhőbe varázsolni otthonukat. Ráadásul mesés, ünnepi díszdobozba rejtettük az aromás kincseket!

CSOMAG TARTALMA

Zen illóolajkeverék (10 ml)
Az illóolajkeverék a citrus ligetek hangulatát idézi. A benne lévő illóolajok harmóniájának köszönhetően kiváló stresszoldó, feszültség oldó, harmonizáló hatású. Az illóolajkeveréket használhatjuk párologtatóba vagy diffúzorba. Az illóolajkeveréket azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy a környezetükben béke és harmónia legyen. A Zen illóolajkeverékben található narancs, mandarin és cédrus egyensúlya harmóniát ajándékoz a térnek.
Ellenjavallat: Nincs.
Gyerekszobában 6 hónapos kortól alkalmazható.

Immunarom illóolajkeverék (10 ml)
Az Immunarom a maga fás, fűszeres és citrusosan balzsamos illatával egy meleg burkot von a térbe. A benne lévő balzsamos szuhar, a görcsöket feloldó dél-amerikai sárga fenyő és a lelket felszabadító niauli a szabad légzésre, a teljes jelenlétre hív el. Üde és egyben erősítő illata karakteres, befogadó érzést ad a térnek. Ebbe az illatba jó megérkezni és csak benne lenni. A benne lévő illóolajok kiválóan fertőtlenítik, tisztítják a teret és növelik a test és lélek ellenállóképességét.
Ellenjavallat: Nincs.
Gyerekszobában 6 hónapos kortól alkalmazható.

Eucaly’mix illóolajkeverék (10 ml)
Az Eucaly’Mix illóolajkeverékben található eukaliptuszok varázsütésre repítenek el bennünket egy eukaliptusz erdő közepébe és arra bíztatnak, hogy lélegezz!!! Légy jelen. Immunerősítő, fertőtlenítő illóolajkeverék párologtatóba, diffúzorba vagy szaunázáshoz. Az illóolajkeveréket azoknak ajánljuk, akik frissességgel és energiával szeretnék felhangolni a teret.
Ellenjavallat: 3 éves kor alatt nem ajánlott.

ALKALMAZÁSUK
Cseppents 4-8 cseppet a párologtató vízzel teli részébe.

A párologtatót ne hagyd felügyelet nélkül! 100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból.

Tanácsért és speciális megoldásokért forduljon Panarom Okleveles Aromaterapeutáinkhoz!

Természetes összetevőik miatt a termékek illata és színe enyhén változhat. A keverékek opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel.

A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.

Kiszerelés : 1 darab