Térparfüm szett

16 371 Ft

Burkold illatokba otthonod.

Leírás

Az illatok kihatnak a hangulatunkra, az érzéseinkre, a gondolatainkra. A döntés pedig a mi kezünkben van, hogy mégis milyen atmoszférát szeretnénk életre hívni otthonunkban. Ha egyszer bemerészkedünk az illatok varázs erdejébe, többet nem jövünk ki onnan. Eszközt kapunk, hogy ünneppé varázsoljuk a szürke hétköznapokat, hogy a tél ne unalmas és rideg 3 hónap legyen, hanem az otthon melege, a citrusok bősége, a fűszerek melegsége, vagy az erdő misztériuma járjon át.

CSOMAG TARTALMA
Keleti szellő térparfüm (50 ml)
A Keleti szellő térparfüm egyedi illataival, különleges hangulatot teremthetsz otthonodban. A térparfüm illatában egyaránt jelen van a citrom játékos öröme, a geránium megtartó női minősége, a pacsuli buja vágya, az ylang-ylang édes illata, mely maga a kacérság, és a minden dermetséget feloldó, a legedésebb érzékiséget magában hordozó kardamom. Az illatok láthatatlanul fújjak le Rólad a nehéz súlyokat, és csendben léptetik be szívedbe a szabadság érzését.

Mediterrán hangulat térparfüm (50 ml)
A Mediterrán hangulat térparfüm friss és zamatos citrus jegyeivel frissíti a teret, és különleges, örömteli hangulatot teremt. Segíti az önkifejezést, erősíti az önbizalmat és bizakodással, erővel tölti fel a lelket. Hangold környezetedet jó kedvre! A Mediterrán hangulat térparfüm élénk illatai segítenek felszínre hozni és megélni a Benned élő örömöt.

Erdei varázslat térparfüm (50 ml)
Az Erdei varázslat térparfümnek üde, fás, zöld illata az erdő misztikus erejét hívja be az otthonodba. A szibériai fenyő tartást, önbizalmat, bátorságot és frissességet ad. A Boróka a titkok tudója, a rózsafa megnyitja az álmokat. Öltöztesd a szobád a fenyvesek fejedelmi pompájába, legyen bár ünnep, vagy a hétköznapok csodája!

Kiszerelés: 3 X 50ml