Sunsol ajándékcsomag (Naptej SPF25 + Hűsítő testbalzsam)

13 592 Ft

Ajándék neszesszerrel

Leírás

Mi a legjobb a fizikai fényvédelemben? Természetes védelmet nyújt, általa semmilyen káros anyag nem szívódik be a bőrbe, így nyugodtan élvezhetjük a nyári napsugarakat. Ez az összeállítás garantáltan helyet érdemel minden utazócsomagban és strandtáskában!

Csomag tartalma:

– 1 db Sunsol naptej SPF25 (100 ml)

Az ADRIENNE FELLER napozó termékek legfontosabb ismérve, hogy mentesek minden ártalmas anyagtól, nano részecskéktől és kémiai fényvédelem helyett fizikai fényvédelmet nyújtanak. 100%-ban természetes összetevőkből alkotunk meg őket. A termékben lévő növényi olajok önmagukban is természetes fényvédelmet biztosítanak, miközben ápolják és regenerálják is a bőrt. A kókusz olaj és a shea vaj gazdagon táplál és védi a bőrt a nap káros sugaraival szemben. A homoktövis olaj pedig nem csak védelmet jelent, de biztosítja a bőr természetes C-vitamin szükségletét. A magasabb természetes fényvédelmet pedig a benne lévő titándioxid biztosítja, ami tükörként veri vissza a nap bőrkárosító sugarait. Biztonsággal használható kicsi gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt. Használatával biztosíthatjuk a bőr biztonságos és gyönyörű barnulását.

– 1 db Sunsol hűsítő testbalzsam (100 ml)

Belekerült az orbáncfű olaja, ami minden gyulladást megszüntet szinte azonnal és mellette tápláló hatású is. Került bele napraforgó olaj is, ami gazdag E-vitaminban, így a bőr legjobb barátja. A benne lévő cickafark és levendula illóolaj megnyugtatja a bőrt a napozás heve után. Még egy dologban igazán kiváló, alapvetűen hűsítő érzetet ad a nyári forróságban. Nyugtatóan hat a naptejjel együtt nem csak a bőrre, de a lélekre is. Alkalmazásával azonnal megszüntethető a napégés miatti fájdalom és a bőr pár órán belül megnyugszik általa. Gyerekeknél is bátran használható!

– 1 db ajándék neon neszesszer

Trendi, neon narancs színű ADRINNE FELLER neszesszer, melyben kényelmesen elfér a naptej és hűsítő balzsam. Vidd magaddal a strandra!