ROSE DE LUXE MINI CSOMAG

31 180 Ft

Sejtfiatalítás és hidratálás a rózsa varázslatával.

Leírás

A rózsa illóolaj egyedisége és semmihez sem fogható sejtfiatalító hatásának köszönhetően ez a csomag tökéletes választás a hidratálásra és feszítésre vágyó bőr számára. Bársonyossá, ragyogóvá és fénnyel telivé varázsolja azt, emellett pedig támogatja a nőiességet.

A fokozott hatékonyság elérése érdekében reggel és este permetezze arcbőrére és dekoltázsára, ezt követően pedig a Rose de Luxe Arcolajat a bőr táplálására és hidratálásra.

+ Adrienne Feller rózsaszín kis rózsaszín neszesszerrel

A csomag tartalma:

Rose de Luxe Hyaluron arcpemet: (50 ml)
A Rose de Luxe Hyaluron arcpermet hatékonyan regenerálja a bőrt és segíti a vízmegtartó képességét megőrizni. A permetben lévő balzsamos szuhar, tömjén és százlevelű rózsa kivonatok emelik a bőr fényét és biztosítják annak feszességét. A bükkrügy kivonat természeténél fogva támogatja a bőr fokozott oxigén felvételét, míg a hamamelis kivonat nyugtatja és harmonizálja a bőrt és megőrzi annak egészségét.

Rose de Luxe arcolaj: (15 ml)
Igazi életelixír a bőr számára, mely segít eltüntetni a fáradtság jeleit az arcról. Sejtregeneráló hatását a rózsa és mirha illóolajának, a benne lévő extra vitaminoknak, valamint a karotta CO₂-extraktumnak köszönheti.