ROSE DE LUXE EXCLUSIVE CSOMAG

49 558 Ft

Exkluzív kényeztetés a rózsa erejével.

Leírás

Exkluzív sejtregeneráló és anti-aging csomag egy praktikus és elegáns Adrienne Feller neszesszerrel, melyben a Rose de Luxe termékcsalád legújabb termékei találhatók meg. A rózsából kinyert illóolaj bársonyossá, ragyogóvá és fénnyel telivé varázsolja azt, emellett pedig támogatja a nőiességet.

+ Ajándék Adrienne Feller nagy rózsaszín neszesszerrel

Csomag tartalma:

Rose de Luxe Micellás víz: (200 ml)
A Rose de Luxe Micellás víz igazi különlegessége, hogy növények kivonatából készül. A Rose de Luxe Micellás víz hatóanyagai könnyedén távolítják el a sminket az arcbőrről és kiválóan tisztítják meg a napi szennyeződéstől. A benne lévő rózsa-, zöld tea-, mirha- és a nyugtató hamamelis kivonat támogatja a bőr természetes működését, ezáltal hozzájárul a bőr szépségének hosszantartó megőrzéséhez.

Rose de Luxe Hyaluron arcpermet: (50 ml)
A Rose de Luxe Hyaluron arcpermet hatékonyan regenerálja a bőrt és segíti a vízmegtartó képességét megőrizni. A permetben lévő balzsamos szuhar, tömjén és százlevelű rózsa kivonatok emelik a bőr fényét és biztosítják annak feszességét. A bükkrügy kivonat természeténél fogva támogatja a bőr fokozott oxigén felvételét, míg a hamamelis kivonat nyugtatja és harmonizálja a bőrt és megőrzi annak egészségét.

Rose de Luxe Hyaluron szérum: (15 ml)
Anti-aging hatású szérum hyaluronsavval és természetes növényi összetevőkkel a bőr extra hidratálásáért és feszesebbé tételéért.

Rose de Luxe arcolaj: (15 ml)
Igazi életelixír a bőr számára, mely segít eltüntetni a fáradtság jeleit az arcról. Sejtregeneráló hatását a rózsa és mirha illóolajának, a benne lévő extra vitaminoknak, valamint a karotta CO₂-extraktumnak köszönheti.