Persephone – átváltozás

3 591 Ft

Az alvilág istennőjének illata; az elfogadás és az elenegedés segítésére.

Leírás

Ha átalakulásban vagyunk. Ha saját magunk belső világát szeretnénk felfedezni.

ALKALMAZÁSA
– Belélegezve: az üvegcséből vagy tenyérbe cseppentve (1 csepp) lassan, mélyen belélegezve az illatot egymás után 7-szer. Érdemes a légzést pozitív megerősítéssel együtt alkalmazni. Ilyenek lehetnek például: „Magamba fogadom a Fényt.”, „Szeretettel vagyok jelen az életben”. Naponta akár többször is ismételhető, például reggel és este, javasoljuk 40 napon át a technika alkalmazását.
– Parfümként: egy-két cseppet a fültő területére kenni vagy a pulzuspontokon eloszlatni

ÖSSZETEVŐK
jojobaolaj, bergamott héj illóolaj, rozmaring ct cineol illóolaj, ciprus illóolaj, gyömbér illóolaj, ajowan, sárgarépa olaj, balzsamos szuhar illóolaj, vetiverfű illóolaj, keserűnarancs virág

ELLENJAVALATT
Figyelem! A termék fényérzékenyítő hatású, ezért a termék használatát követő 24 órában ne tegye ki bőrét intenzív napnak és szoláriumnak.

100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Tanácsért és speciális megoldásokért forduljon Panarom Okleveles Aromaterapeutáinkhoz!
Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

Kiszerelés: 5 ml