MINERALIQUE HARMONIZÁLÓ MASZK

15 192 Ft

regeneráló – reminalizáló – nyugtató.

Leírás

Mineralique harmonizáló maszk extra erős regeneráló hatását a benne lévő magas ásványianyag-tartalmú gyógyiszapnak, a magyar termálvíznek, értékes növényi olajoknak és illóolajoknak, az azelainsavnak és a PANNONESSENCE formulának köszönheti. A magyar szőlőmagolaj különleges módon regenerálja a bőrt, az azelainsav támogatja a problémás bőr egészséges működését. Az íriszgyökér kivonat szabályozza a faggyúmirigy működést, és erős antioxidáns hatással rendelkezik.

A terméket akne vagy rosacea harmonizálására ajánljuk, de magas antioxidáns tartalma miatt kiválóan regenerálja bármelyik bőrtípust.

Ezt a csodálatos maszkot minden bőr regenerálására alkottuk, amit méltán hívhatnánk A CSODA maszknak, mert a különleges összetétele éppúgy regenerálja a gyulladt bőrt, mint a fáradt, érett bőrt. A maszkban lévő alkotóelemek különleges egyensúlya adja a termék különleges hatását.

A benne lévő termálvíz, gyógyiszap és PANNONESSENCE nemcsak gyulladáscsökkentő hatású, de regenerálóan hat a bőrsejtekre. A szőlőmagolaj extra magas antioxidáns hatásával, a tömjén a feketekömény csíra olaj pedig a páratlan sejtregeneráló erejével van jelen a maszkban. Az írisz gyökér szabályozza a faggyúmirigyek működését, miközben visszaadja a bőr fiatalos kinézetét. Balzsamosszuhar, mirha és kalabafaolaj adja vissza bőr bársonyos minőségét már az első alkalmazás követően.

A maszk kiválóan alkalmazható minden irritáció, nappirult, megégett bőrfelület azonnali regenerálására is, akár gyermek esetében is. Legyen szó akár napégés vagy bármilyen más kisebb égési sérülésről. A termék tökéletes harmóniája adja az extra és látványos bőrregeneráló eredményt.

Szintén erőteljes gyulladáscsökkentő hatású, eközben anti aging hatása is van, csakúgy mint a Mineralique szérumnak.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Kiszerelés : 50 ml