Lingam masszázsolaj

6 741 Ft

Férfi misztériumolaj.

Leírás

Férfi misztériumolaj.

Használható az intim testrész (lingam) fertőzésének megelőzésére, a szexuális önismeret fejlesztésére, a szexuális együttlét örömének fokozására.

Ez az olaj Neked, a teremtő erőnek született. Felébreszti a Benned szunnyadó Erőt, aki szeret, teremt, védelmez minket Asszonyokat és Nőket.

„A lingam szó a férfiasság legmélyebb lényegét ragadja meg. India szent nyelvéből, a szanszkritból származik, és a jelentése: fényoszlop, a fény botja, jádebot, lótusz-kard. Az ősi népek mágikus erőt láttak a lingam megmerevedésében. Napjainkban elszoktunk attól, hogy megfelelően értékeljük a természet csodáit, pedig milyen csodálatos színjáték, amikor a lingam felemelkedik! És nem emlékeztet a lingam a királyok jogarára, vagy a mágusok varázsbotjára?” – (M.Riedl-J.Becker)

Használd örömmel!

Alkalmazása: hetente 3 – 4-szer kend be a lingamod 5-10 cseppel. Alkalmazd lingam masszázshoz tetszés szerinti mennyiségben (lásd: Michaela Riedl: Lingam-masszázs c. könyve)!
A Jóni olaj kiváló társa.
Főbb összetvők: jojoba olaj, makadámdió olaj, sárgabarackmag olaj, orbáncfű macerátum, napraforgó olaj, vanília macerátum, E vitamin, édesnarancs illóolaj, koriander illóolaj, szegfűszeg illóolaj, bergamottmenta illóolaj, feketebors illóolaj, ceyloni fahéj illóolaj, kardamom illóolaj, gyömbér illóolaj
Várandósság alatt szexuális együttléthez a Panarom Hold olajat ajánljuk.

Az illóolajok az óvszer hatását gyengítik!
Kiszerelés : 30 ml.