Kézkrém válogatás

8 000 Ft

Fontos, hogy mivel kényezteted kezeidet.

Leírás

„Az ÉRINTÉS, ami itt van kéznél. Itt rögtön a kezünkben. A kezünk pedig arra való, hogy simogassunk, öleljünk, ringassunk. Az érintés arra való, hogy ahhoz is eljusson a „fontos vagy számomra” üzenet, aki a szavaidat nem érti vagy nem akarja érteni. Az érintés arra való, hogy az agressziót még csírájában elfojtsd. Az érintés azonban akkor válik igazán varázslatossá, ha meg tudunk nyílni a másik felé. Ezt pedig a szeretetünkkel tudjuk megtenni. A szeretethez pedig nem kell más, mint nyitott szív és lélek, humor, elfogadás, figyelem és jelenlét. Lét a jelenben.”
Feller Adrienne

Az érintés fontossága miatt alkottuk meg a Panarom kézkrémeket, tele kényeztető növényi összetevőkkel, melyeket most szett-be csomagoltunk.

CSOMAG TARTALMA
Teafa kézkrém (50 ml)
A Teafa kézkrémet extra szűz olívaolaj, kakaóvaj és kókuszolaj tökéletes házasságából késztettük kifejezetten nagyon száraz bőr gazdag ápolására. A benne lévő orvosi levendula illóolaj gyöngéden és hatékonyan nyugtatja a bőrt, a teafa illóolaj pedig a hatóanyagainak köszönhetően aktív regenerálást és frissességet jelent a kézbőr számára.

Mandula kézkrém (50 ml)
A mandula kézkrémbe a legfinomabb mandulaolajat tettünk és adtunk hozzá csodálatos mangó-, kakaó- és sheavajat és mindezt kókuszolajjal ötvöztük. A bennük lévő harmónia támogatóan és regenerálóan hat az érzékeny bőrre. Ezért ezt kézkrémet az igazán érzékenybőrűeknek ajánljuk.
Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Vanília-Tonka kézkrém (50 ml)
Ebbe a kézkrémbe nagy örömmel vittünk játékosságot és szívet derítő érzéseket. Itt a kókusz olaj került előtérbe és ahhoz kevertünk mangó-, és sheavajat. Mindezt pedig megfűszereztük vanília, tonka és pacsuli illóolajokkal. Ez a csodás hármas nem csak puhítja a bőrt és nem csak erőteljesen regenerálja, de az illata olyan szívet üdítő, hogy méltán használhatjuk a terméket a napi meditációnk alkalmával is, mert az illat, ami felszabadul belőle elnyugtatja és megpihenteti a lelket is.

Kiszerelés: 3 X 50ml