Gyöngéd szülés csomag

7 257 Ft

Két szülést segítő masszázsolaj egy csomagban.

Leírás

Hatalmas áldás gyermeket a világra hozni, nincs érzés a világon, melyet ehhez hasonlítani lehet. A Panarom Gyöngéd szülés csomagjában található egyedülálló masszázsolajok hatékonyan lehetnek segítségedre szülés minden pillanatában, elejétől a végéig.

A CSOMAG TARTALMA:

Világra hozó olaj 

Az olajkeverék növényi összetevőinek köszönhetően szülés körüli nyugtató, lazító masszázshoz ajánlott. Hatására ellazul a test, oldódik a félelem, ezáltal a lélek megnyílik a szülés, születés csodájára.

ALKALMAZÁSA
Szükség szerinti mennyiséggel masszírozd meg a hát és a csípő területét a vajúdás alatt. (Ezt leginkább a szülést kísérők valamelyikének ajánljuk végezni.)

FŐBB HATÓANYAGAI
sárgabarackmagolaj, geránium, rózsa, szantál kivonat
Tartósítószert nem tartalmaz.

Parázs olaj

Aktív növényi összetevőinek köszönhetően szülés körüli stimuláló masszázshoz ajánlott. Ez a meleg és fűszeres illatú olajkeverék hatékony támogató társ a szülés-születés óráiban, ha nagyobb lendületre, erőre lenne szükség.

ALKALMAZÁSA
Masszírozd át 60-90 csepp olajjal a csípő teljes területét, ha fogyni látszik az erő a vajúdás alatt.  (Ezt leginkább a szülést kísérők valamelyikének ajánljuk végezni.)

FŐBB HATÓANYAGAI
szezámolaj, szegfűszeg-, gyömbér olaj, és édesnarancs esszencia

+  Panarom vászon mini neszesszer*

Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

 

Gyöngéd szülés-születés Panarommal

A Világrahozó és a Parázs olaj azért született, hogy a szülésedben és a kisbabád születésében gyöngéden támogasson. Mindkét olajban olyan illóolajok vannak, melyek segítik a megnyílást és támogatják a tested természetes erőit.

Általában a Világra hozó olajjal kezdjük a csípő, hát, has és combok átmasszírozását, hogy serkentsük a szervezet oxitocin és endorfin természetes felszabadulását, ezáltal a gyöngéd szülés-születés körülményeinek megteremtését.

Van úgy, hogy már megérkezett az idő, de a fájások még nem indultak el. Ebben mindig a szülésznő vagy az orvos mondja ki a végszót. És ilyenkor soron kívül bevetjük a Parázs olajat, esetenként a bábakoktélt (kizárólag szülésznő javaslatára) és átmasszírozzuk az egész testet ezzel a vérbőség fokozó olajjal. Ez a módszer sok esetben megadja a kellő lökést ahhoz, hogy a szülés folyamata a maga természetes ütemében útnak induljon.

Egyéb más esetekben a Világra hozó olajjal kezdünk és a Parázs olajat akkor vetjük be, amikor a szülésznő/orvos azt mondja, hogy most kellene egy kis rásegítés. Ebben az esetben lehet a Parázs olajjal „tüzet adni” a folyamatnak és rásegíteni, hogy a fájások tovább erősödjenek. Ez egy természetes rásegítés, ami a tested folyamatait támogathatja. Oldja a félelmet, felmelegíti a lelkedet, megnyit az ősbizalom befogadására és felkészít a nagy beavatásra, a szülésre.

Mindkét olajat bátran használhatod. Pontosabban bátran használhatja az, aki téged támogat a szülés folyamatában.

A szülésnél egyetlen lényeg van, hogy át tudd adni magad a benned megjelenő erőnek, ami azért jön, hogy a szülésben veled legyen.

Ha valahol, valamikor nagyon fontos a mondat, hogy legyen minden úgy, ahogy Ő akarja, akkor ez a szülés pillanata. Átadni magam az erőnek, a sodrásnak, az áramlással együtt áramolni és a légzéssel a belső erőmhöz kapcsolódni. Ez a születés esszenciája.

Feller Adrienne