Fűszeres karácsony illóolaj szett

9 351 Ft

Fűszerezd meg a karácsonyt!

Description

Az élethez egyszerűen magunknak is fűszeressé kell válnunk. Jó sok érzés, rengeteg szeretet és végtelen sok ölelés!!! És mindezt, teljes önátadással tenni, nem mérlegelve, hogy megéri-e, mert csak ez viszi felfelé a létünket!
Ha karácsony, akkor fahéjra, szegfűszegre és narancsra van szükségünk. Nézzük, mire képes ez a hármas együtt, hogy fűszeressé tegye a létünket.
Az ajándék díszdobozban található termékek szettben vásárolva most kedvezményesen* lehetnek Tiéd!

CSOMAG TARTALMA
Kínai fahéjfa illóolaj (Cinnamomum cassia)* – 10 ml

Szegfűszeg illóolaj (Eugenia caryophyllus)* – 10 ml

Édesnarancs héj illóolaj BIO (Citrus sinensis ze.) – 10 ml

ELLENJAVALLAT
A kínai fahéjfa illóolaj (Cinnamomum cassia) és a Szegfűszeg illóolaj (Eugenia caryophyllus) termékek használata 6 éves kor alatt és várandós kismamáknak nem ajánlott párologtatásra, bedörzsölésre és masszázsra.

RECEPTEK
Panarom Almakompót
Hozzávalók:

Alma                                   6 db
Aszalt meggy                    10 db
Kókusz olaj                        1 teáskanál
Édesnarancs illóolaj           5 csepp
Méz                                    1 evőkanál
Szegfűszeg illóolaj            1 csepp
Ananászlé                          1 dl

Hámozd meg az almát, majd vágd vékony szeletekre. A kókuszolajat tedd a serpenyőbe és tedd rá az almaszeleteket és a meggyet. Pirítsd meg enyhén, majd adj hozzá 1 dl ananászlevet, 5 csepp narancshéj illóolajat. Fedd le és párold addig, amíg teljesen szét nem fő. Amikor már elég puha és szinte szétmálik, akkor keverd hozzá a mézet, cseppentsd a tetejére a szegfűszeg illóolajat és keverd össze. Csodálatosan illik mindenféle kásához, karácsonyi kacsához, de igazából bármihez, amihez édes ízt kívánsz.

Feller Adrienne karácsonyi kacsa páca
Hozzávalók:

6 kacsacomb
Tokaji aszú 1 dl

Kínai fahéjfa illóolaj 5 csepp
Szegfűszeg illóolaj 5 csepp
Édesnarancs illóolaj 8 csepp

A fenti illóolajkeveréket add hozzá egy csapott evőkanál tengeri sóhoz és hagyd állni egy órát.
Ezt követően sózd be vele a kacsát a hagyományos módon és hagyd állni egy éjszakát.
Süsd meg hagyományos módon és a párolás közben add hozzá a tokai aszút is.
A kacsát lassú hőfokon sütjük lefedve, majd, amikor már puhára sült, akkor sütjük ropogósra. A fenti almakompóttal tálalhatod, készíts hozzá burgonyapürét. Csodálatos karácsonyi étel lesz ez az asztalodon.

Téli lélekfűtő illatkompozíció párologtatóba

Édesnarancs illóolaj    5 csepp
Szegfűszeg illóolaj       2 csepp
Kínai fahéjfa illóolaj      1 csepp

A fenti illatkompozíciót mécseses párologtatóba tedd, mert abban fejti ki igazi illatát.

100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Tanácsért és speciális megoldásokért forduljon Panarom Okleveles Aromaterapeutáinkhoz!

Természetes összetevőik miatt a termékek illata és színe enyhén változhat. A keverékek opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

Kiszerelés : 1 darab