FÉNY ESSZENCIA – Útitárs szett – Az örömöt adó játékos energia

6 706 Ft

Leírás

A Fény esszenciában lévő mandarin, bergamott, rózsa, mirha, tömjén, narancs, narancsvirág a népi megfigyelések alapján jótékony hatásúak, elősegítik a stressz- és a feszültségek oldását.
A népi gyógyászat hosszú ideje alkalmazza ezeket az összetevőket a lélek harmonizálására. Megfigyelésük alapján rendszeres alkalmazásukkal csökkenthető, kitörölhető a lélekből a szorongás, félelem, képtelenség érzése. Naponta többször belélegezve, vagy növényi olajjal összekeverve a Solar plexusra* kenve jótékony hatást fejt ki a lélekre.

Alkalmazási tanácsok:
Párologtatóba, diffúzorba téve – 8-10 cseppet. Halánték bedörzsöléséhez – 1 cseppel finoman átmasszírozva a halánték területét. Egész test bedörzsöléséhez – 8 cseppet sárgabarackmag olajba keverve naponta 1-szer. Láb bedörzsöléséhez, masszázshoz – 5-5 cseppet sárgabarackmag-olajba keverve naponta 1-szer Belélegezve – az üvegcséből mélyen belélegezve az illatot egymás után 7-szer, lassan és ritmikusan, akár naponta többször.

Figyelmeztetés:
A Fény esszencia fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz. Ha masszázshoz, bedörzsöléshez használja, akkor az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzásnak és szoláriumnak az alkalmazást követ 24 órában.

Kiszerelés : 10 ml