EKCÉMA KRÉM

7 461 Ft

Az ekcéma okozta irritáció enyhítésére.

Leírás

A Panarom Ekcéma krémet a bőr egyensúlyának helyreállítására, az ekcéma okozta irritáció enyhítésére alkottuk meg.

A termék fő komponens a magyar gyógyiszap és termálvíz, amik által az ásványok különleges regeneráló hatását tapasztalhatjuk meg. A körömvirág-, az orbáncfűolaj-, a kókuszolaj regenerálja és nyugtatja a bőrt. A balzsamosszuhar, a mirha, a cickafark illóolajok kiváló antibakteriális hatással és sebgyógyító hatással rendelkeznek. A vörösboróka pedig támaszt nyújt a sérült bőr számára. A természetes alkotóelemek mindegyike kiváló, de a közöttük lévő összehang, ami a termék titkát adja.

Talán nem is titok, inkább evidencia, hogy az egyensúly, egyensúlyt teremt. Miért különleges a Panarom Ekcéma krém? Már akár pár óra múlva már láthatod a jeleit annak, hogy a bőröd a gyógyulás útjára lépett. A termék antibakteriális hatása által segít eltávolítani azokat a kórokozókat a bőrfelszínről, amelyek megakadályozzák a gyógyulást. A hidratációt és táplálást a termékben lévő természetes olajok adják, amik segítik helyreállítani a bőr természetes víz és zsír tartalmát, ezzel biztosítva a a rugalmasságot és megfelelő komfortérzetet.

Egyensúlyt teremtünk a bőrben azáltal is, hogy minimalizáljuk a bőrben lévő gyulladást a termálvíz és az illóolajok segítségével, ezáltal is teret nyitva a gyors gyógyulásnak. Öngyógyító folyamatokat is serkentik a termékben lévő természetes hatóanyagok, ezáltal a bőröd visszanyeri az optimális állapotát, ennek köszönhetően ellenállóbbá válik. A termék kiegyensúlyozó képessége nem csak a bőrre, de az idegrendszerre is hatással van. Az Ekcéma krémben lévő levendula és mirha illata a legoptimálisabb üzenetet viszi az agynak arra, hogy az felszabadítsa a jó közérzetet adó hormonokat. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Gyerekek számára újszülött kortól, valamint várandósság esetén és szoptatás alatt is biztonsággal használható.

Kiszerelés : 50 ml