CIKLUS MASSZÁZSOLAJ

6 741 Ft

Menstruációs fájdalom enyhítésére.

Leírás

Panarom Ciklus masszázsolaj a női test ritmusának támogatására született, hogy szabadon megélhesd a nőiességedet. A keverékben lévő illóolajok kémiai összetételüknek köszönhetően enyhíthetik a menstruáció előtti és közbeni fájdalmat, csökkenthetik a puffadást, segíthetik az ellazulást és oldhatják a szorongást.

A keverkében megtalálható jázmin és mirha illóolajok nyugtatóan és kiegyensúlyozóan hatnak. Az ánizs, mandarin és majoránna illóolajok természetes módon csökkentik a puffadást. Az ylang-ylang és bazsalikom illóolajok erős görcsoldó hatásuknak köszönhetően oldják a kismedence területén megélt feszességet.

A ciklus olajat mindenki használhatja, akinek a menstruációjával gondja van. Az egész menstruáció alatt érdemes használni, akár a menstruáció alatti hangulatingadozás lekűzdésére is kiváló. Használható ettől függetlenül is, hogy kényeztessük magunkat, hogy a figyelem önmagunkra terelődjön.

A ciklusolaj különlegessége, hogy minden lelki feszültséget is felold, ami különösen fontos például a policisztás ovárium (PCOS) kialakululásának megelőzésében.

Várandósság ideje alatt használata nem ajánlott.

Szoptatás ideje alatt használata nem ajánlott.

A hidegen sajtolt, természetes növényi olajok illata és színe enyhén változhat. A növényi olaj opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát. Vannak növényi olajok, melyek szobahőmérsékleten szilárdak, vagy üledékesek lesznek, ilyenkor óvatos melegítéssel újra folyékonnyá és egyneművé válik az olaj.

Kiszerelés : 30 ml.