Boldog karácsony diffúzor csomag – Lucy arany

26 631 Ft

Arany Lucy diffúzor Boldog Karácsony illóolajkeverékkel.

Leírás

Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik szeretnék gyönyörű meleg illatba burkolni az otthonukat a téli zimankó és az ünnep idején. Az arany Lucy diffúzor finom, meghitt, aromás hideg gőzt képez, valamint párásítja, tisztítja és illatosítja a levegőt és tökéletesen illik a karácsonyi hangulathoz.

Csomag tartalma:

Boldog Karácsony illóolajkeverék (30 ml)

Ezt az illóolajkeveréket azoknak ajánljuk, akik szeretnék gyönyörű meleg illatba burkolni az otthonukat a téli zimankó és az ünnep idején. Ehhez pedig gyönyörű energiát ad a pacsuli, ami a biztonság erejét ajándékozza, a narancs, mely az öröm érzését teremti meg a térben és a szegfűszeg, mely ráhangol a lassú és ráérős, hópelyhekkel igéző téli hosszú napokra és meghitt estékre.

Összetevők: Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Citrus Tangerina Peel Oil, Cinnamomum Cassia Oil, Elettaria Cardamomum Seed Oil, Pogostemon Cablin Oil

Használata: 4-8 csepp (tér nagyságától függően) párologtatóba, diffúzorba téve.

Ellenjavallat: 3 éves kor alatt nem ajánlott

100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Tanácsért és speciális megoldásokért forduljon Panarom Okleveles Aromaterapeutáinkhoz!

Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

Lucy aranya diffúzor

A LUCY gyertyafényre emlékeztető, ultrahangos légtérillatosító, diszkréten halvány vagy akár ki is kapcsolható LED világítással rendelkezik.
A készülék USB csatlakozással számítógépről, vagy egy hordozható telefontöltőről is működtethető. Emellett akkumulátor is van benne, mely feltöltve, akár 7 órán keresztül képes működtetni a készüléket.

Az Amber Light™ rendszer fényereje két fokozatban állítható, vagy a fény kioltása is választható. Emellett a készülék automata kikapcsolással rendelkezik, ami a tartály kiürülésekor leállítja a készülék működését.

MŰSZAKI ADATOK

  • Ultrahangos vízpáraképzés, aromaolaj illatosítással (desztillált vízzel nem működik!).
  • Üzemmódja folyamatos akár 7 óra
  • Automatikusan kikapcsol, ha a tartálya kiürül.
  • Víztartály térfogata: 50 ml
  • Tápfeszültség: 5 V
  • Teljesítményfelvétel: 10 W
  • Méretek: 70 x 150 mm (átmérő, magasság)
  • Zajszint: <26 db (A)
  • Súly: 0,36 kg
  • Színe: arany

Kizárólag 100% természetes, oldószermentes, bevizsgált illóolajat használjon! Az oldószeres aroma (például: alkohol) a készüléket károsíthatja, felületét megtámadja és ebben az esetben a garancia érvénytelenné válik.

Fontos figyelmeztetés! Használaton kívül ne hagyj vizet a készülékben, mivel a pangó vízben baktériumok, gombák szaporodhatnak el. A termék tartályában lévő vizet legalább háromnaponta cserélni kell, függetlenül a készülék vagy víz szemrevételezéssel megállapítható tisztaságától.

Kiszerelés : 1 darab