Athena – védelem

3 771 Ft

A bölcsesség istennőjének illata.

Leírás

Ez a zöld fenyőerdőket idéző illatú olajkeverék Athene, a bölcsesség és a női mesterségek istennőjének minőségét erősíti bennünk. Felszínre emeli a legmélyebb bölcsességet, higgadtságot és a határozottságot.

ALKALMAZÁSA
– Belélegezve: az üvegcséből vagy tenyérbe cseppentve (1 csepp) lassan, mélyen belélegezve az illatot egymás után 7-szer. Érdemes a légzést pozitív megerősítéssel együtt alkalmazni. Ilyenek lehetnek például: „Magamba fogadom a békét, a határozottságot.”, „Erős és bátor vagyok”. Naponta akár többször is ismételhető, például reggel és este, javasoljuk 40 napon át a technika alkalmazását.
– Parfümként: egy-két cseppet a fültő területére kenni vagy a pulzuspontokon eloszlatni.

ÖSSZETEVŐK
jojobaolaj, babér illóolaj, kanadai feketefenyő illóolaj, kanadai csapfenyő illóolaj, keskenylevelű eukaliptusz illóolaj, római kamilla illóolaj

100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Tanácsért és speciális megoldásokért forduljon Panarom Okleveles Aromaterapeutáinkhoz!
Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

Kiszerelés: 5 ml