Leírás

„Ahogy azt már minden évben láttátok tőlünk, karácsonykor melléállunk egy ügynek, amiből születik egy lehetőség valakinek vagy valakiknek.

Idén a csapatommal együtt létrehoztunk egy rendkívül különleges csomagot, amibe három csodát tettünk. Egy áldást, egy mesét és egy illatot. Az áldott mesét Tobai Ágota drága barátom írta, magam pedig egy áldást hozó illatot komponáltam. Nincs más dolgod, mint az illattal betölteni az otthonod vagy elvinni mások otthonába. A mesét felolvasni gyerekeknek és felnőtteknek, hogy a szívük megteljen hálával és szeretettel. És a csomagban lévő áldás pár sorát mások fülébe súgni és boldog jelent kívánni.” (Feller Adrienne)

A csomag teljes összegét rászoruló gyermekek részére ajándékozzuk tovább.

Szeretettel arra kérünk, hogy Adjatok ÁLDÁST ajándékba, hogy mi is tovább adhassuk az ÁLDÁST másoknak.

TARTALMA:
1 db ÁLDÁS illóolaj-keverék(10 ml)
1 db mesefüzet (Tobai Ágota meséjével és Feller Adrienne Házi Áldásával)


FELHASZNÁLÁS:

Fürdővízbe téve: 8-10 cseppet 2 evőkanál sóra vagy tejszínbe keverve. .) Gyerekek esetén 2-3 csepp.

Testolajként: 8-10 cseppet növényi olajhoz adva (sárgabarackmag, makadámdió, stb.) Gyerekek esetén 2-3 csepp.

Párologtatva: 8-10 cseppet a diffúzorba vagy az illóolaj párologtatóba.


ELLENJAVALLAT: Nincs.


FŐBB ÖSSZETEVŐK: Citrus sinensis (Édesnarancs héj) illóolaj, Citrus bergamia (Bergamott) illóolaj, Cedrus deodara illóolaj, Copaifera officinalis (Copaiva balzsam) illóolaj, Pogostemon cablin (Pacsuli) illóolaj, Vetiveria zizanoides (Bourbon vetiverfű) illóolaj, Boswellia carterii (Tömjén) illóolaj

Fényérzékenyítő komponenseket tartalmaz.
Ha masszázshoz, bedörzsöléshez használja, akkor az érintett bőrfelületet nem szabad kitenni napsugárzás­nak és szoláriumnak az alkalmazást követő 24 órában.

Kiszerelés : 10 ml.