Aromaszeánsz – 36 varázslat 1001 pillanat

9 525 Ft

Compare

Leírás

36 illóolajos recept a hétköznapokra és az ünnepekre, hogy az élet szebb és boldogabb legyen.
Érintett témakörök:
Szerelem – Öröm és szenvedély Jó éjszakát – Pihenés és elcsendesedés Otthoni spa élmény – Nyugalom és feltöltődés Stresszoldás – Béke és frissesség Nőiség megélése – Befogadás és szépség Lélekemelés – Harmónia és megérkezés Ünnep – Fény és együttlét Ezek a könnyen elkészíthető receptek és megerősítések életed sok területét színesíthetik, és segíthetnek az életöröm mind gyakoribb megtapasztalásában. A kártyák segítségével praktikusan és hathatósan hívhatod be a csodálatos illóolajok támogató erejét mindennapjaidba és ünnepeidbe.
Ahhoz, hogy a legteljesebb élményt kapd, mindig ügyelj a higiéniára! Az illóolajos üvegek kupakját használat után azonnal zárd vissza, és hűvös, sötét helyen, gyermekektől elzárva tartsd őket!
A receptekhez kizárólag a Panarom terápiás tisztaságú, bevizsgált illóolajait használd.
A várandósság első 14 hetében ne alkalmazz aromaterápiás kezelést, valamint bármilyen egyéni érzékenység az illóolajokkal szemben, kizárja azok használat.
Ha kérdéseid lennének, vagy személyes tanácsadásra van szükséged, keresd a Panarom okleveles aromaterapeutáit, akik készséggel állnak rendelkezésedre.

"" was added to wishlist