Aphrodité – szerelem

3 591 Ft

A szerelem istennőjének illata.

Leírás

Édes, virágos illatú olajkeverék Aphrodité, a szerelem, a szépség és művészetek istennőjének minőségét erősíti bennünk. Felszínre emeli a rejtett szépségünket és nőiességünket.

ALKAMAZÁSA
– Belélegezve: az üvegcséből vagy tenyérbe cseppentve (1 csepp) lassan, mélyen belélegezve az illatot egymás után 7-szer. Érdemes a légzést pozitív megerősítéssel együtt alkalmazni. Ilyenek lehetnek például: „Magamba fogadom a szépséget.”, „Felszínre engedem a bennem élő nőt”. Naponta akár többször is ismételhető, például reggel és este, javasoljuk 40 napon át a technika alkalmazását.
– Parfümként: egy-két cseppet a fültő területére kenni vagy a pulzuspontokon eloszlatni.

ÖSSZETEVŐK
jojobaolaj, édesnarancs illóolaj, bársonyvirág illóolaj, rózsafa illóolaj, damaszkuszi rózsa illóolaj

Figyelem! A termék fényérzékenyítő hatású, ezért a termék használatát követő 24 órában ne tegye ki bőrét intenzív napnak és/vagy szoláriumozásnak.
100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Tanácsért és speciális megoldásokért forduljon Panarom Okleveles Aromaterapeutáinkhoz!
Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.

Kiszerelés: 5 ml