Keleti szellő

5 524 Ft

Meleg és fűszeres illatú térparfüm, mely érzékiséggel tölti meg a teret. Főbb összetevői: ylang-ylang és pacsuli. Alkalmazása: permetezze be a teret 1-2 fújással. 100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Tanácsért és speciális megoldásokért forduljon Panarom Okleveles Aromaterapeutáinkhoz!

Mediterrán hangulat

5 524 Ft

Friss, citrusos illatú, frissítő hatású térparfüm. Főbb összetevői: citrom, grapefruit, narancs Alkalmazása: permetezze be a teret 1-2 fújással. 100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból. Tanácsért és speciális megoldásokért forduljon Panarom Okleveles Aromaterapeutáinkhoz!

NATURAL HOME ORIENT WOOD – Térparfüm

6 668 Ft

A tömjén, a cédrus és az oud szétáradó illata átöleli, melegséggel és a biztonság érzetével tölti meg a teret. Harmónia térben és időben Az Adrienne Feller – NATURAL HOME termékcsalád térparfümjei természetes olajokból készült alkalmi illatkompozíciók, melyek felöltöztetik a szobát, finom illatot kölcsönöznek a szekrénynek, bőröndnek, autónak. A NATURAL HOME térparfümök hidat teremtenek a tér és […]

"" was added to wishlist